Menu

 

NASZA PROPOZYCJA:

 

ZUPY DO WYBORU:
    • KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z PESTO BAZYLIOWYM I PRAŻONYMI MIGDAŁAMI
    • KREM POMIDOROWY PODAWANY ZE ŚMIETANKĄ 
    • ROSÓŁ Z PIECZONEGO KURCZAKA Z DOMOWYM  MAKARONEM
    • KREM Z DYNI  PODAWANY ZE ŚMIETANKĄ I  PRAŻONYMI PESTKAMI 
    • ŻUREK STAROPOLSKI Z KIEŁBASĄ 
    • KREM Z BURAKA Z SEREM LAZUR 
    • BARSZCZYK CZERWONY PODAWANY Z PASZTECIKIEM
    • FLAKI PO STAROPOLSKU
    • SOLIANKA
    • ZUPA CEBULOWO - POROWA
    • STROGONOW
    • KREM ZE SZCZAWIU Z JAJKIEM

 

DANIA CIEPŁE:
    • POLĘDWICZKA WIEPRZOWA PODAWANA Z SOSEM WIŚNIOWYM
    •  SZNYCEL Z INDYKA Z SOSEM CURRY
   • FILET Z INDYKA W SOSIE CYDROWYM Z ORZECHAMI
    • UDKO Z KACZKI PODAWANE Z JABŁKIEM W SOSIE ŻURAWINOWYM 
    • ROLADKA DROBIOWA FASZEROWANA SUSZONYMI POMIDORAMI
    • POLĘDWICZKA WIEPRZOWA PODAWANA Z  SOSEM Z  GRZYBÓW LEŚNYCH 
    • PIERŚ Z KURCZAKA Z SOSEM Z BOCZKU  
    • FILET Z KURCZAKA Z WARZYWAMI ZAPIEKANY Z SEREM  MOZZARELLA 
    • FASZEROWANE UDKO Z KURCZAKA 
    • BITKI SCHABOWE W SOSIE WŁASNYM
    • ZRAZ ZE SCHABU 
    • BABKA ZIEMNIACZANA PODAWANA Z KWAŚNĄ ŚMIETANĄ 
    • PIECZEŃ Z KARKÓWKI SERWOWANA W SOSIE GRZYBOWYM 
    • DORSZ W WARZYWACH 
    • ŁOSOŚ W SOSIE MAŚLANYM
    • KURCZAK  TERIYAKI 
    • GULASZ GALICYJSKI Z GORZKĄ CZEKOLADĄ
    • MIKS PIEROGÓW Z OKRASĄ

DODATKI DO WYBORU:
DODATKI SKROBIOWE : 
PUREE ZIEMNIACZANE / ZIEMNIAK OPIEKANY / RYŻ Z WARZYWAMI / KASZOTTO / KLUSKI ŚLĄSKIE / KOPYTKA
DODATKI WARZYWNE: 
MIKS  SAŁAT / COLESŁAW / COLESŁAW CZERWONY / MARCHEWKA / BURACZKI / SAŁATKA WIOSENNA / KARMELIZOWANE MARCHEWKI / KALAFIOR / DZIKI BROKUŁ

PRZYSTAWKI DO WYBORU:
    • SAŁATKA Z KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ I SEREM LAZUR 
    • SAŁATKA MEKSYKAŃSKA (POR KROJONY, CEBULA, KUKURYDZA, SER MOZZARELLA, CZERWONA FASOLA, ANANAS, PAPRYKA, NATKA PIETRUSZKI , SOS MAJONEZOWY) 
    • SAŁATKA MAKARONOWA (BROKUŁ, OGÓREK, CEBULKA DYMKA, SER , CHRUPIĄCY BOCZEK , SERWOWANA Z SOSEM MUSZTARDOWYM) 
    • SAŁATKA Z KURCZAKIEM (RYŻ, SELER NACIOWY, ANANAS SERWOWANA Z SOSEM MAJONEZOWYM )
    • SAŁATKA NA BAZIE SZPINAKU I RUKOLI Z TRUSKAWKAMI  LUB INNYMI SEZONOWYMI OWOCAMI (SER  FETA, CZERWONY PIEPRZ, SOS WINEGRET) 
    • SAŁATKA Z PIECZONYM  KURCZAKIEM NA BAZIE MIKSU SAŁAT Z CHIPSAMI ZIEMNIACZANYMI (POMIDORKI KOKTAJLOWE, OGÓREK, CZERWONA CEBULA, SOS WINEGRET) 
    • SAŁATKA Z MELONEM ( SZYNKA PARMEŃSKA, PRAŻONE MIGDAŁY, SER PLEŚNIOWY, WINOGRONA, SOS MANGO) 
    • SAŁATKA Z KREWETKAMI (MIKS SAŁAT, POMIDORKI KOKTAJLOWE, OGÓREK, OLIWKI, SOS MANGO)
    • SAŁATKA GRECKA 
    • CARPACCIO Z BURAKA (SER KOZI, RUKOLA, MIGDAŁY PRAŻONE LUB ORZECHY, SOS BALSAMICZNY) 
    • SAŁATKA Z WĘDZONYM  ŁOSOSIEM  NA BAZIE MIKSU SAŁAT (OLIWKI,  POMIDORKI, CYTRYNA,POMIDORY  SUSZONE, CZERWONA CEBULA, CZOSNEK, SOS WINEGRET)  
    • SAŁATKA ZIEMNIACZANA (GROSZEK, SELER NACIOWY, POR, OGÓREK KONSERWOWY, CZARNUSZKA, TARTY SER I SOS KOPERKOWY) 
    • PÓŁMISEK WĘDLIN ( MIĘSA PIECZONE I WĘDZONE) 
    • DESKA SERÓW
    • JAJKA FASZEROWANE 
    • PASZTET  PODAWANY Z ŻURAWINĄ  
    • GALARETKA Z KURCZAKA Z WARZYWAMI 
    • JAJKA W MAJONEZIE ZE SZCZYPIORKIEM
    • FASOLKA SZPARAGOWA W  PLASTRACH BOCZKU – ZAPIEKANA Z SEREM 
    • KORECZKI Z KREWETKĄ , RUKOLĄ I SOSEM  MANGO 
    • ZAWIJASY Z GRUSZKI W SZYNCE  PARMEŃSKIEJ Z SERM LAZUR  
    • ROLADKI Z SZYNKI Z SERKIEM CHRZANOWYM PODAWANE W GALARECIE
    • PIECZARKI FASZEROWANE – (MIĘSNE LUB WEGE)
    • TATAR WOŁOWY Z DODATKAMI 
    • SCHAB ZE ŚLIWKĄ W GALARECIE
    • ŚLEDŹ  Z CEBULKĄ I CZERWONYM PIEPRZEM 
    • ŚLEDŹ W ŚMIETANIE
    • MINI TORTILLE Z SEREM MOZZARELLA, RUKOLĄ, SUSZONYM POMIDOREM LUB Z SZYNKĄ 
    • BUŁECZKI DROŻDŻOWE Z PESTO BAZYLIOWYM I PRAŻONYMI PESTKAMI SŁONECZNIKA
    • BRUSCHETTY CZOSNKOWE Z  KULKAMI SERA MOZZARELLA, BAZYLIĄ I POMIDORKAMI
    • TALARKI Z POMIDORÓW  SERWOWANE Z PASTĄ SEROWĄ I ORZECHAMI 
    • WARZYWA SEZONOWE LUB WARZYWA KONSERWOWE
    • NUGGETSY Z KURCZAKA  SERWOWANE Z SOSEM (CZOSNKOWY, BARBECUE, JOGURTOWY, KETCHUP – DO WYBORU)
NAPOJE:
NAPOJE ZIMNE- (SOKI, WODA) 
NAPOJE CIEPŁE  - KAWA Z EKSPRESU , HERBATA (TRZY RODZAJE) DODATKI (CUKIER, MLEKO, CYTRYNA)

SŁODKI STÓŁ:
    • CIASTA WŁASNY WYPIEK: OFERTA ZAWIERA MIKS CIAST, PTYSIE, MINI PĄCZKI, DESERKI OWOCOWE, MONOPORCJE
    • OWOCE SEZONOWE

Polski Fundusz Rozwoju