Menu

OFERTA CATERINGOWA  2024r PRZYJĘCIE ORGANIZOWANE W RESTAURACJI

NASZA PROPOZYCJA:

ZUPY DO WYBORU:

    • KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z PESTO BAZYLIOWYM I PRAŻONYMI MIGDAŁAMI
    • KREM POMIDOROWY PODAWANY ZE ŚMIETANKĄ 
    • ROSÓŁ Z PIECZONEGO KURCZAKA Z DOMOWYM  MAKARONEM
    • KREM Z DYNI  PODAWANY ZE ŚMIETANKĄ I  PRAŻONYMI PESTKAMI 
    • ŻUREK STAROPOLSKI Z KIEŁBASĄ 
    • KREM Z BURAKA Z SEREM LAZUR 
    • BARSZCZYK CZERWONY PODAWANY Z PASZTECIKIEM
    • FLAKI PO STAROPOLSKU
    • SOLIANKA
    • KREM Z BURAKA Z SEREM LAZUR 
    • ZUPA CEBULOWO - POROWA
    • STROGONOW
    • KREM ZE SZCZAWIU Z JAJKIEM


DANIE GŁÓWNE DO WYBORU:

    • POLĘDWICZKA WIEPRZOWA PODAWANA Z SOSEM WIŚNIOWYM  PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I BUKIETEM SAŁAT
    •  SZNYCEL Z INDYKA Z SOSEM CURRY , PURRE  I  SURÓWKĄ
    • POLĘDWICZKA WIEPRZOWA  FASZEROWANA GRZYBAMI  PODAWANA Z ZIEMNIAKAMI PUREE I KARMELIZOWANYMI WARZYWAMI
    • UDKO Z KACZKI PODAWANE Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I JABŁKIEM W SOSIE ŻURAWINOWYM 
    • ROLADKA DROBIOWA FASZEROWANA SUSZONYMI POMIDORAMI PODAWANA Z  PUREE I SURÓWKĄ
    • PIECZONE ŻEBERKA PODANE Z GRILLOWANYMI WARZYWAMI I OPIEKANYMI ZIEMNIAKAMI 
    • GOLONKA KONFITOWANA PODAWANA  NA  KAPUŚCIE  Z  TOŁKANICĄ 
    • POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W GRZYBACH LEŚNYCH PODAWANA NA PĘCZAKU I MASCARPONE 
    • PIERŚ Z KURCZAKA Z SOSEM Z BOCZKU PODAWANA NA BABCE ZIEMNIACZANEJ 
    • BABKA ZIEMNIACZANA PODAWANA Z KWAŚNĄ ŚMIETANĄ I KAWIOREM
    • PIECZEŃ Z KARKÓWKI SERWOWANA W SOSIE GRZYBOWYM PODAWANA Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI  I SURÓWKĄ
    • DORSZ W WARZYWACH SERWOWANY Z PURRE
    • MIX PIEROGÓW Z OKRASĄ
    • KURCZAK TERIYAKI Z MAKARONEM RYŻOWYM
    • GULASZ GALICYJSKI Z KNEDLAMI CHLEBOWYMI


PRZYSTAWKI DO WYBORU:

    • SAŁATKA Z KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ I SEREM LAZUR 
    • SAŁATKA MEKSYKAŃSKA (POR KROJONY, CEBULA, KUKURYDZA, SER MOZZARELLA, CZERWONA FASOLA, ANANAS, PAPRYKA, NATKA PIETRUSZKI , SOS MAJONEZOWY) 
    • SAŁATKA MAKARONOWA (BROKUŁ, OGÓREK, CEBULKA DYMKA, SER , CHRUPIĄCY BOCZEK SERWOWANA Z SOSEM MUSZTARDOWYM) 
    • SAŁATKA Z KURCZAKIEM (RYŻ, SELER NACIOWY, ANANAS SERWOWANA Z SOSEM MAJONEZOWYM )
    • SAŁATKA NA BAZIE SZPINAKU I RUKOLI Z TRUSKAWKAMI  LUB INNYMI SEZONOWYMI OWOCAMI (SER  FETA, CZERWONY PIEPRZ, SOS WINEGRET) 
    • SAŁATKA Z PIECZONYM KURCZAKIEM NA BAZIE MIKSU SAŁAT Z CHIPSAMI ZIEMNIACZANYMI (POMIDORKI KOKTAJLOWE, OGÓREK CZERWONA CEBULA, SOS WINEGRET) 
    • SAŁATKA Z MELONEM ( SZYNKA PARMEŃSKA, PRAŻONE MIGDAŁY, SER PLEŚNIOWY, WINOGRONA, SOS MANGO) 
    • SAŁATKA Z KREWETKAMI (MIKS SAŁAT, POMIDORKI KOKTAJLOWE, OGÓREK, OLIWKI, SOS MANGO)
    • SAŁATKA GRECKA 
    • CARPACCIO Z BURAKA (SER KOZI, RUKOLA, MIGDAŁY PRAŻONE LUB ORZECHY, SOS BALSAMICZNY) 
    • SAŁATKA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM NA BAZIE MIKSU SAŁAT (OLIWKI, PIECZONE POMIDORKI, CYTRYNA,POMIDORY SUSZONE, CZERWONA CEBULA, CZOSNEK, SOS WINEGRET)  
    • SAŁATKA ZIEMNIACZANA(GROSZEK, SELER NACIOWY, POR, OGÓREK KONSERWOWY, CZARNUSZKA, TARTY SER I SOS KOPERKOWY) 
    • PÓŁMISEK WĘDLIN ( MIĘSA PIECZONE I WĘDZONE) 
    • JAJKA FASZEROWANE 
    • PASZTET PODAWANY Z ŻURAWINĄ  
    • GALARETKA Z KURCZAKA Z WARZYWAMI 
    • JAJKA W MAJONEZIE ZE SZCZYPIORKIEM 
    • FASOLKA SZPARAGOWA W  PLASTRACH BOCZKU – ZAPIEKANA Z SEREM 
    • KORECZKI Z KREWETKĄ , RUKOLĄ I SOSEM MANGO 
    • ZAWIJASY Z GRUSZKI W SZYNCE  PARMEŃSKIEJ Z SERM LAZUR  
    • KULKI RYŻOWE – WEGE – Z SOSEM CZOSNKOWYM 
    • ROLADKI Z SZYNKI Z SERKIEM CHRZANOWYM PODAWANE W GALARECIE
    • PIECZARKI FASZEROWANE – (MIĘSNE LUB WEGE)
    • TATAR WOŁOWY Z DODATKAMI 
    • SCHAB ZE ŚLIWKA W GALARECIE
    • ŚLEDŹ  Z CEBULKĄ I CZERWONYM PIEPRZEM 
    • ŚLEDŹ W ŚMIETANIE
    • MINI TORTILLE Z SEREM MOZZARELLA, RUKOLĄ, SUSZONYM POMIDOREM LUB Z SZYNKĄ 
    • BUŁECZKI DROŻDŻOWE Z PESTO BAZYLIOWYM I PRAŻONYMI PESTKAMI SŁONECZNIKA
    • BRUSCHETTY CZOSNKOWE Z  KULKAMI SERA MOZZARELLA, BAZYLIĄ I POMIDORKAMI
    • TALARKI Z POMIDORÓW  SERWOWANE Z PASTĄ SEROWĄ I ORZECHAMI 
    • WARZYWA SEZONOWE LUB WARZYWA KONSERWOWE
    • NUGGETSY Z KURCZAKA  SERWOWANE Z SOSEM (CZOSNKOWY, BARBECUE, JOGURTOWY, KETCHUP – DO WYBORU)


NAPOJE ZIMNE- (SOKI, WODA) 
NAPOJE CIEPŁE  - KAWA Z EKSPRESU , HERBATA (TRZY RODZAJE) DODATKI (CUKIER, MLEKO, CYTRYNA)
SŁODKI STÓŁ:
    • CIASTA WŁASNY WYPIEK: OFERTA ZAWIERA MIX CIAST, PTYSIE, MINI PĄCZKI, DESERKI OWOCOWE, MONOPORCJE
    • OWOCE SEZONOWE

Polski Fundusz Rozwoju