Menu

OFERTA CATERINGOWA 2023 r PRZYJĘCIE ORGANIZOWANE W RESTAURACJI

 

ZUPY DO WYBORU:

  •  KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z PESTO BAZYLIOWYM I PRAŻONYMI MIGDAŁAMI
  •  KREM POMIDOROWY PODAWANY ZE ŚMIETANKĄ
  •  ROSÓŁ Z PIECZONEGO KURCZAKA Z DOMOWYM MAKARONEM
  •  KREM Z DYNI PODAWANY ZE ŚMIETANKĄ I PRAŻONYMI PESTKAMI
  •  ŻUREK STAROPOLSKI Z KIEŁBASĄ
  •  BARSZCZYK CZERWONY PODAWANY Z PASZTECIKIEM
  •  FLAKI PO STAROPOLSKU
  •  SOLIANKA
  •  STROGONOW
  •  KREM ZE SZCZAWIU Z JAJKIEM

DANIE GŁÓWNE DO WYBORU:

  •  POLĘDWICZKA WIEPRZOWA PODAWANA Z SOSEM WIŚNIOWYM PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I BUKIETEM SAŁAT
  •  SZNYCEL Z INDYKA Z SOSEM CURRY , PURRE I SURÓWKĄ
  •  POLĘDWICZKI WIEPRZOWE PODAWANE NA PĘCZOTTO BURACZANYM
  •  UDKO Z KACZKI PODAWANE Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I JABŁKIEM W SOSIE ŻURAWINOWYM
  •  ROLADKA DROBIOWA FASZEROWANA SUSZONYMI POMIDORAMI PODAWANA Z PUREE I SURÓWKĄ
  •  POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W GRZYBACH LEŚNYCH PODAWANA NA PĘCZAKU I MASCARPONE
  •  PIERŚ Z KURCZAKA Z SOSEM Z BOCZKU PODAWANA NA BABCE ZIEMNIACZANEJ
  •  BABKA ZIEMNIACZANA PODAWANA Z KWAŚNĄ ŚMIETANĄ I KAWIOREM
  •  PIECZEŃ Z KARKÓWKI SERWOWANA W SOSIE GRZYBOWYM PODAWANA Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ
  •  DORSZ W WARZYWACH SERWOWANY Z PURRE
  •  MIX PIEROGÓW Z OKRASĄ

PRZYSTAWKI DO WYBORU:

  •  SAŁATKA Z KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ I SEREM LAZUR
  •  SAŁATKA NA BAZIE SZPINAKU I RUKOLI Z MELONEM I SZYNKĄ PARMEŃSKA – OFERTA SEZONOWA
  •  SAŁATKA GRECKA
  •  CARPACCIO Z BURAKA Z SERKIEM NA RUKOLI Z ORZECHAMI
  •  SAŁATKA Z KREWETKAMI NA TAGLIATELLE Z CUKINII, ŻURAWINĄ I ORZECHAMI
  •  SAŁATKA Z ŁOSOSIEM NA BAZIE MIKSU SAŁAT
  •  PÓŁMISEK WĘDLIN ( MIĘSA PIECZONE I WĘDZONE)
  •  JAJKA FASZEROWANE
  •  ROLADKI Z SZYNKI Z SERKIEM CHRZANOWYM PODAWANE W GALARECIE
  •  SAŁATKA Z KURCZAKIEM, ANANASEM I SOSEM MAJONEZOWYM
  •  PASZTET PODAWANY Z ŻURAWINĄ
  •  PIECZARKI FASZEROWANE – (MIĘSNE LUB WEGE)
  •  GALARETKA Z KURCZAKA Z WARZYWAMI
  •  TATAR WOŁOWY Z DODATKAMI
  •  SCHAB ZE ŚLIWKA W GALARECIE
  •  ŚLEDŹ Z CEBULKĄ I CZERWONYM PIEPRZEM
  •  ŚLEDŹ W ŚMIETANIE
  •  MINI TORTILLE Z SEREM MOZZARELLA, RUKOLĄ, SUSZONYM POMIDOREM LUB Z SZYNKĄ
  •  BUŁECZKI DROŻDŻOWE Z PESTO BAZYLIOWYM I PRAŻONYMI PESTKAMI
  •  BRUSCHETTY Z KULKAMI SERA MOZZARELLA, BAZYLIĄ I POMIDORKAMI
  •  TALARKI Z POMIDORÓW Z PASTĄ SEROWĄ I ORZECHAMI
  •  WARZYWA SEZONOWE LUB WARZYWA KONSERWOWE

NAPOJE ZIMNE, SOKI, WODA, KAWA, HERBATA

STÓŁ SŁODKI:

  •  CIASTA WŁASNY WYPIEK: OFERTA ZAWIERA MIX CIAST, PTYSIE, MINI PĄCZKI
  •  OWOCE SEZONOWE

 

Polski Fundusz Rozwoju