Menu
OFERTA CATERINGOWA 2023 r PRZYJĘCIE ORGANIZOWANE W RESTAURACJI
ZUPY DO WYBORU:
- KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z PESTO BAZYLIOWYM I PRAŻONYMI MIGDAŁAMI
- KREM POMIDOROWY PODAWANY ZE ŚMIETANKĄ
- ROSÓŁ Z PIECZONEGO KURCZAKA Z DOMOWYM MAKARONEM
- KREM Z DYNI PODAWANY ZE ŚMIETANKĄ I PRAŻONYMI PESTKAMI
- ŻUREK STAROPOLSKI Z KIEŁBASĄ
- BARSZCZYK CZERWONY PODAWANY Z PASZTECIKIEM
- FLAKI PO STAROPOLSKU
- SOLIANKA
- STROGONOW
- KREM ZE SZCZAWIU Z JAJKIEM
DANIE GŁÓWNE DO WYBORU:
- POLĘDWICZKA WIEPRZOWA PODAWANA Z SOSEM WIŚNIOWYM PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I BUKIETEM SAŁAT
- SZNYCEL Z INDYKA Z SOSEM CURRY , PURRE I SURÓWKĄ
- POLĘDWICZKI WIEPRZOWE PODAWANE NA PĘCZOTTO BURACZANYM
- UDKO Z KACZKI PODAWANE Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I JABŁKIEM W SOSIE ŻURAWINOWYM
- ROLADKA DROBIOWA FASZEROWANA SUSZONYMI POMIDORAMI PODAWANA Z PUREE I SURÓWKĄ
- POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W GRZYBACH LEŚNYCH PODAWANA NA PĘCZAKU I MASCARPONE
- PIERŚ Z KURCZAKA Z SOSEM Z BOCZKU PODAWANA NA BABCE ZIEMNIACZANEJ
- BABKA ZIEMNIACZANA PODAWANA Z KWAŚNĄ ŚMIETANĄ I KAWIOREM
- PIECZEŃ Z KARKÓWKI SERWOWANA W SOSIE GRZYBOWYM PODAWANA Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ
- DORSZ W WARZYWACH SERWOWANY Z PURRE
- MIX PIEROGÓW Z OKRASĄ
PRZYSTAWKI DO WYBORU:
- SAŁATKA Z KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ I SEREM LAZUR
- SAŁATKA NA BAZIE SZPINAKU I RUKOLI Z MELONEM I SZYNKĄ PARMEŃSKA – OFERTA SEZONOWA
- SAŁATKA GRECKA
- CARPACCIO Z BURAKA Z SERKIEM NA RUKOLI Z ORZECHAMI
- SAŁATKA Z KREWETKAMI NA TAGLIATELLE Z CUKINII, ŻURAWINĄ I ORZECHAMI
- SAŁATKA Z ŁOSOSIEM NA BAZIE MIKSU SAŁAT
- PÓŁMISEK WĘDLIN ( MIĘSA PIECZONE I WĘDZONE)
- JAJKA FASZEROWANE
- ROLADKI Z SZYNKI Z SERKIEM CHRZANOWYM PODAWANE W GALARECIE
- SAŁATKA Z KURCZAKIEM, ANANASEM I SOSEM MAJONEZOWYM
- PASZTET PODAWANY Z ŻURAWINĄ
- PIECZARKI FASZEROWANE – (MIĘSNE LUB WEGE)
- GALARETKA Z KURCZAKA Z WARZYWAMI
- TATAR WOŁOWY Z DODATKAMI
- SCHAB ZE ŚLIWKA W GALARECIE
- ŚLEDŹ Z CEBULKĄ I CZERWONYM PIEPRZEM
- ŚLEDŹ W ŚMIETANIE
- MINI TORTILLE Z SEREM MOZZARELLA, RUKOLĄ, SUSZONYM POMIDOREM LUB Z SZYNKĄ
- BUŁECZKI DROŻDŻOWE Z PESTO BAZYLIOWYM I PRAŻONYMI PESTKAMI
- BRUSCHETTY Z KULKAMI SERA MOZZARELLA, BAZYLIĄ I POMIDORKAMI
- TALARKI Z POMIDORÓW Z PASTĄ SEROWĄ I ORZECHAMI
- WARZYWA SEZONOWE LUB WARZYWA KONSERWOWE
NAPOJE ZIMNE, SOKI, WODA, KAWA, HERBATA
STÓŁ SŁODKI:
- CIASTA WŁASNY WYPIEK: OFERTA ZAWIERA MIX CIAST, PTYSIE, MINI PĄCZKI
- OWOCE SEZONOWE