Menu

OFERTA CATERINGOWA 2022 r PRZYJĘCIE ORGANIZOWANE W RESTAURACJI

 

ZUPY DO WYBORU:

  • KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z PESTO BAZYLIOWYM I PRAŻONYMI MIGDAŁAMI
  • KREM POMIDOROWY PODAWANY ZE ŚMIETANKĄ
  • ROSÓŁ Z PIECZONEGO KURCZAKA Z DOMOWYM MAKARONEM
  • KREM Z DYNI PODAWANY ZE ŚMIETANKĄ I PRAŻONYMI PESTKAMI
  • ŻUREK STAROPOLSKI Z KIEŁBASĄ
  • BARSZCZYK CZERWONY PODAWANY Z PASZTECIKIEM
  • FLAKI PO STAROPOLSKU
  • SOLIANKA
  • STROGONOW

DANIE GŁÓWNE DO WYBORU:

  • POLĘDWICZKA WIEPRZOWA PODAWANA Z SOSEM WIŚNIOWYM PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I BUKIETEM SAŁAT
  • SZNYCEL Z INDYKA Z SOSEM CURRY I ZIEMNIAKAMI PURE
  • POLĘDWICZKI WIEPRZOWE PODAWANE NA PĘCZOTTO BURACZANYM
  • UDKO Z KACZKI PODAWANE Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I JABŁKIEM W SOSIE ŻURAWINOWYM
  • ROLADKA DROBIOWA FASZEROWANA SUSZONYMI POMIDORAMI PODAWANA Z CHRZANOWYM PUREE I SURÓWKĄ
  • POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W GRZYBACH LEŚNYCH PODAWANA NA PĘCZAKU I MASCARPONE
  • PIERŚ Z KURCZAKA Z SOSEM Z BOCZKU PODAWANA NA BABCE ZIEMNIACZANEJ
  • BABKA ZIEMNIACZANA PODAWANA Z KWAŚNĄ ŚMIETANĄ I KAWIOREM
  • PIECZEŃ Z KARKÓWKI SERWOWANA W SOSIE PIECZARKOWYM PODAWANA PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI
  • DORSZ W WARZYWACH
  • MIX PIEROGÓW

PRZYSTAWKI DO WYBORU:

  • SAŁATKA Z KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ I SEREM LAZUR
  • SAŁATKA NA BAZIE SZPINAKU I RUCCOLI Z MELONEM I SZYNKĄ PARMEŃSKA – OFERTA SEZONOWA
  • SAŁATKA GRECKA
  • CARPACCIO Z BURAKA Z SERKIEM NA RUKOLI Z ORZECHAMI
  • SAŁATKA Z KREWETKAMI NA TAGLIATELLE Z CUKINII, ŻURAWINĄ I ORZECHAMI
  • PÓŁMISEK WĘDLIN ( MIĘSA PIECZONE I WĘDZONE)
  • JAJKA FASZEROWANE
  • ROLADKI Z SZYNKI Z SERKIEM CHRZANOWYM PODAWANE W GALARECIE
  • SAŁATKA Z KURCZAKIEM, ANANASEM I SOSEM MAJONEZOWYM
  • PASZTET PODAWANY Z ŻURAWINĄ
  • PIECZARKI FASZEROWANE – (MIĘSNE LUB WEGE)
  • GALARETKA Z KURCZAKA Z WARZYWAMI
  • TATAR WOŁOWY Z DODATKAMI
  • ŚLEDŹ Z CEBULKĄ I CZERWONYM PIEPRZEM
  • ŚLEDŹ W ŚMIETANIE
  • MINI TORTILLE Z SEREM MOZZARELLA, RUKOLĄ I SUSZONYM POMIDOREM LUB Z SZYNKĄ
  • BUŁECZKI DROŻDŻOWE Z PESTO BAZYLIOWYM I PRAŻONYMI PESTKAMI
  • BRUSCHETTY Z KULKAMI SERA MOZZARELLA, BAZYLIĄ I POMIDORKAMI
  • TALARKI Z POMIDORÓW Z PASTĄ SEROWĄ I ORZECHAMI
  • WARZYWA SEZONOWE LUB WARZYWA KONSERWOWE

NAPOJE ZIMNE, SOKI, WODA, KAWA, HERBATA

STÓŁ SŁODKI:

  • CIASTA WŁASNY WYPIEK: OFERTA ZAWIERA MIX CIAST, PTYSIE, MINI PĄCZKI
  • OWOCE SEZONOWE

 

Polski Fundusz Rozwoju