Przyjęcia weselne
UROCZYSTOŚĆ WESELNA - CENNIK
WIEJSKI STÓŁ (LOKALNE SPECJAŁY) - 32 ZŁ/ OSOBA
OFERTA MENU
ZUPY DO WYBORU:
- KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z PESTO BAZYLIOWYM I PRAŻONYMI MIGDAŁAMI
- ZUPA CEBULOWA Z GRZANKĄ CZOSNKOWĄ
- KREM Z POMIDORÓW PODAWANY ZE ŚMIETANKĄ
- ROSÓŁ Z PIECZONEGO KURCZAKA Z DOMOWYM MAKARONEM
- ŻUREK STAROPOLSKI Z KIEŁBASĄ I JAJKIEM
- ZUPA BOROWIKOWA Z ŁAZANKAMI
- BARSZCZYK CZERWONY PODAWANY Z PASZTECIKIEM
- STROGONOW
- SOLIANKA
- FLAKI
DANIE GŁÓWNE DO WYBORU:
- SZNYCEL Z INDYKA ZAPIEKANY Z SEREM MOZZARELLĄ I CEBULKĄ PODAWANY Z KASZOTTO KURKOWYM, PARMEZANEM I NATKĄ PIETRUSZKI
- PIERŚ Z KURCZAKA W SOSIE Z BOCZKU PODAWANA Z PUREE Z BATATÓW Z KALAFIOREM ROMANESCO
- PIERŚ LUB NOGA Z KACZKI KONFITOWANA PODAWANA Z KLUSKAMI, PIECZONYM JABŁKIEM I SOSEM ŻURAWINOWYM
- ROLADKA DROBIOWA FASZEROWANA SUSZONYMI POMIDORAMI PODAWANA Z CHRZANOWYM PUREE I MIKSEM SURÓWEK
- PIECZEŃ Z KARKÓWKI PODAWANA Z KOPYTKAMI I SOSEM PIECZARKOWYM
- POLĘDWICZKA WIEPRZOWA PODAWANA Z SOSEM WIŚNIOWYM, PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I BUKIETEM SAŁAT
- POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W GRZYBACH LEŚNYCH PODAWANA Z PUREE I KARMELIZOWANĄ KAPUSTĄ Z DODATKIEM BIAŁEGO WINA
- DORSZ W POMARAŃCZACH PODAWANY Z RYŻEM CURRY , RUCCOLĄ I POMIDORKAMI
SWOJSKI STÓŁ DO WYBORU:
- PIEROGI RUSKIE, Z MIĘSEM, Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI, Z SEREM FETA I SZPINAKIEM
- KISZKA ZIEMNIACZANA TRADYCYJNA
- BABKA ZIEMNIACZANA Z SOSEM PIECZARKOWYM
- KARTACZE Z MIĘSEM I OKRASĄ
- KASZANKA PIECZONA TRADYCYJNA
- ŻEBERKA PIECZONE
PRZYSTAWKI DO WYBORU:
- SAŁATKA Z KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ I SEREM LAZUR
- SAŁATKA NA BAZIE SZPINAKU I RUCCOLI Z TRUSKAWKAMI (OWOCE SEZONOWE), SEREM FETA I CZERWONYM PIEPRZEM
- SAŁATKA GRECKA
- SAŁATKA ARBUZOWA Z MELONEM, SZYNKĄ PARMEŃSKĄ, FIGAMI (PRODUKT SEZONOWY)
- SAŁATKA PIECZARKOWA Z JAJKIEM, OGÓRKIEM I ZIELONYM GROSZKIEM
- CARPACCIO Z PIECZONEGO BURAKA Z SEREM KOZIM, ORZECHAMI
- KLASYCZNA SAŁATKA JARZYNOWA
- SAŁATKA NA BAZIE MIKSU SAŁAT Z GRILOWANYM KURCZAKIEM PODAWANA Z SOSEM AIOLI
- SAŁATKA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM
- ROLADKI Z SZYNKI Z NADZIENIEM SEROWYM I PRAŻONYMI PESTKAMI SŁONECZNIKA W GALARECIE
- PÓŁMISEK WĘDLIN ( MIĘSA PIECZONE I WĘDZONE)
- DESKA SERÓW
- JAJKA FASZEROWANE PIECZARKAMI, PAPRYKĄ I PIETRUSZKĄ -PANIEROWANE
- JAJKA W MAJONEZIE Z KAWIOREM, SZCZYPIORKIEM,
- SCHAB ZE ŚLIWKĄ W GALARECIE
- PASZTET DROBIOWO- WIEPRZOWY PODAWANY Z ŻURAWINĄ
- GALARETKA Z KURCZAKA Z WARZYWAMI
- TATAR WOŁOWY Z DODATKAMI (OGÓREK, CEBULA, KAPARY)
- KACZKA FASZEROWANA JABŁKIEM I PISTACJAMI
- ŚLEDŹ Z CEBULKĄ I CZERWONYM PIEPRZEM
- ŚLEDŹ W ŚMIETANIE
- RYBA PO GRECKU
- TORTILLE Z SUSZONYMI POMIDORAMI, RUCCOLĄ I SEREM MOZZARELLA
- BRUSCHETTA Z POMIDORKAMI I KULKĄ MOZZARELLA
- BUŁECZKI DROŻDŻOWE Z SEREM MOZZARELLA, PESTO BAZYLIOWYM LUB PESTO Z SUSZONYCH POMIDORÓW I PRAŻONYMI PESTKAMI SŁONECZNIKA
- ROLLS Y Z TORTILLI TUŃCZYKIEM, WARZYWAMI, SZYNKĄ SERWOWANE Z DIPAMI
- WARZYWA SEZONOWE ( OGÓREK MAŁOSOLNY, POMIDORY, PAPRYKA, OGÓRKI)
- WARZYWA KONSERWOWE ( PAPRYKA,OGÓRKI, PIECZARKI, CEBULKA, OLIWKI)
- PIECZYWO
NAPOJE ZIMNE: SOKI, WODA , NAPOJE GAZOWANE– BEZ OGRANICZEŃ
NAPOJE CIEPŁE :KAWA, HERBATA ,DODATKI – BEZ OGRANICZEŃ
STÓŁ SŁODKI:
- CIASTA WŁASNY WYPIEK: OFERTA ZAWIERA MIX CIAST, PTYSIE, MINI PĄCZKI, BEZY Z OWOCAMI, DESERKI Z BITĄ ŚMIETANĄ I SERKIEM MASCARPONE - ZGODNIE Z ZAMÓWIENIEM KLIENTA
- OWOCE SEZONOWE