Przyjęcia weselne

 

UROCZYSTOŚĆ WESELNA - CENNIK

 

 

OFERTA MENU

ZUPY DO WYBORU:

  • KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z PESTO BAZYLIOWYM I PRAŻONYMI MIGDAŁAMI
  • ZUPA CEBULOWA Z GRZANKĄ CZOSNKOWĄ
  • KREM Z POMIDORÓW PODAWANY ZE ŚMIETANKĄ
  • ROSÓŁ Z PIECZONEGO KURCZAKA Z DOMOWYM MAKARONEM
  • ŻUREK STAROPOLSKI Z KIEŁBASĄ I JAJKIEM
  • ZUPA BOROWIKOWA Z ŁAZANKAMI
  • BARSZCZYK CZERWONY PODAWANY Z PASZTECIKIEM
  • STROGONOW
  • SOLIANKA
  • FLAKI

DANIE GŁÓWNE DO WYBORU:

  • SZNYCEL Z INDYKA ZAPIEKANY Z SEREM MOZZARELLĄ I CEBULKĄ PODAWANY Z KASZOTTO KURKOWYM, PARMEZANEM I NATKĄ PIETRUSZKI
  • PIERŚ Z KURCZAKA W SOSIE Z BOCZKU PODAWANA Z PUREE Z BATATÓW Z KALAFIOREM ROMANESCO
  • PIERŚ LUB NOGA Z KACZKI KONFITOWANA PODAWANA Z KLUSKAMI, PIECZONYM JABŁKIEM I SOSEM ŻURAWINOWYM
  • ROLADKA DROBIOWA FASZEROWANA SUSZONYMI POMIDORAMI PODAWANA Z CHRZANOWYM PUREE I MIKSEM SURÓWEK
  • PIECZEŃ Z KARKÓWKI PODAWANA Z KOPYTKAMI I SOSEM PIECZARKOWYM
  • POLĘDWICZKA WIEPRZOWA PODAWANA Z SOSEM WIŚNIOWYM, PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I BUKIETEM SAŁAT
  • POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W GRZYBACH LEŚNYCH PODAWANA Z PUREE I KARMELIZOWANĄ KAPUSTĄ Z DODATKIEM BIAŁEGO WINA
  • DORSZ W POMARAŃCZACH PODAWANY Z RYŻEM CURRY , RUCCOLĄ I POMIDORKAMI

SWOJSKI STÓŁ DO WYBORU:

  • PIEROGI RUSKIE, Z MIĘSEM, Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI, Z SEREM FETA I SZPINAKIEM
  • KISZKA ZIEMNIACZANA TRADYCYJNA
  • BABKA ZIEMNIACZANA Z SOSEM PIECZARKOWYM
  • KARTACZE Z MIĘSEM I OKRASĄ
  • KASZANKA PIECZONA TRADYCYJNA
  • ŻEBERKA PIECZONE

PRZYSTAWKI DO WYBORU:

  • SAŁATKA Z KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ I SEREM LAZUR
  • SAŁATKA NA BAZIE SZPINAKU I RUCCOLI Z TRUSKAWKAMI (OWOCE SEZONOWE), SEREM FETA I CZERWONYM PIEPRZEM
  • SAŁATKA GRECKA
  • SAŁATKA ARBUZOWA Z MELONEM, SZYNKĄ PARMEŃSKĄ, FIGAMI (PRODUKT SEZONOWY)
  • SAŁATKA PIECZARKOWA Z JAJKIEM, OGÓRKIEM I ZIELONYM GROSZKIEM
  • CARPACCIO Z PIECZONEGO BURAKA Z SEREM KOZIM, ORZECHAMI
  • KLASYCZNA SAŁATKA JARZYNOWA
  • SAŁATKA NA BAZIE MIKSU SAŁAT Z GRILOWANYM KURCZAKIEM PODAWANA Z SOSEM AIOLI
  • SAŁATKA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM
  • ROLADKI Z SZYNKI Z NADZIENIEM SEROWYM I PRAŻONYMI PESTKAMI SŁONECZNIKA W GALARECIE
  • PÓŁMISEK WĘDLIN ( MIĘSA PIECZONE I WĘDZONE)
  • DESKA SERÓW
  • JAJKA FASZEROWANE PIECZARKAMI, PAPRYKĄ I PIETRUSZKĄ -PANIEROWANE
  • JAJKA W MAJONEZIE Z KAWIOREM, SZCZYPIORKIEM,
  • PASZTET DROBIOWO- WIEPRZOWY PODAWANY Z ŻURAWINĄ
  • GALARETKA Z KURCZAKA Z WARZYWAMI
  • TATAR WOŁOWY Z DODATKAMI (OGÓREK, CEBULA, KAPARY)
  • KACZKA FASZEROWANA JABŁKIEM I PISTACJAMI
  • ŚLEDŹ Z CEBULKĄ I CZERWONYM PIEPRZEM
  • ŚLEDŹ W ŚMIETANIE
  • RYBA PO GRECKU
  • TORTILLE Z SUSZONYMI POMIDORAMI, RUCCOLĄ I SEREM MOZZARELLA
  • BRUSCHETTA Z POMIDORKAMI I KULKĄ MOZZARELLA
  • BUŁECZKI DROŻDŻOWE Z SEREM MOZZARELLA, PESTO BAZYLIOWYM LUB PESTO Z SUSZONYCH POMIDORÓW I PRAŻONYMI PESTKAMI SŁONECZNIKA
  • ROLLS Y Z TORTILLI TUŃCZYKIEM, WARZYWAMI, SZYNKĄ SERWOWANE Z DIPAMI
  • WARZYWA SEZONOWE ( OGÓREK MAŁOSOLNY, POMIDORY, PAPRYKA, OGÓRKI)
  • WARZYWA KONSERWOWE ( PAPRYKA,OGÓRKI, PIECZARKI, CEBULKA, OLIWKI)
  • PIECZYWO
  • NAPOJE ZIMNE: SOKI, WODA , NAPOJE GAZOWANE– BEZ OGRANICZEŃ

NAPOJE CIEPŁE :KAWA, HERBATA ,DODATKI – BEZ OGRANICZEŃ

STÓŁ SŁODKI:

  • CIASTA WŁASNY WYPIEK: OFERTA ZAWIERA MIX CIAST, PTYSIE, MINI PĄCZKI, BEZY Z OWOCAMI, DESERKI Z BITĄ ŚMIETANĄ I SERKIEM MASCARPONE - ZGODNIE Z ZAMÓWIENIEM KLIENTA
  • OWOCE SEZONOWE

 

Polski Fundusz Rozwoju