Przyjęcia weselne

 

UROCZYSTOŚĆ WESELNA - CENNIK

WIEJSKI STÓŁ (LOKALNE SPECJAŁY) - 32 ZŁ/ OSOBA

 

 

OFERTA MENU

ZUPY DO WYBORU:

  •  KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z PESTO BAZYLIOWYM I PRAŻONYMI MIGDAŁAMI
  •  ZUPA CEBULOWA Z GRZANKĄ CZOSNKOWĄ
  •  KREM Z POMIDORÓW PODAWANY ZE ŚMIETANKĄ
  •  ROSÓŁ Z PIECZONEGO KURCZAKA Z DOMOWYM MAKARONEM
  •  ŻUREK STAROPOLSKI Z KIEŁBASĄ I JAJKIEM
  •  ZUPA BOROWIKOWA Z ŁAZANKAMI
  •  BARSZCZYK CZERWONY PODAWANY Z PASZTECIKIEM
  •  STROGONOW
  •  SOLIANKA
  •  FLAKI

DANIE GŁÓWNE DO WYBORU:

  •  SZNYCEL Z INDYKA ZAPIEKANY Z SEREM MOZZARELLĄ I CEBULKĄ PODAWANY Z KASZOTTO KURKOWYM, PARMEZANEM I NATKĄ PIETRUSZKI
  •  PIERŚ Z KURCZAKA W SOSIE Z BOCZKU PODAWANA Z PUREE Z BATATÓW Z KALAFIOREM ROMANESCO
  •  PIERŚ LUB NOGA Z KACZKI KONFITOWANA PODAWANA Z KLUSKAMI, PIECZONYM JABŁKIEM I SOSEM ŻURAWINOWYM
  •  ROLADKA DROBIOWA FASZEROWANA SUSZONYMI POMIDORAMI PODAWANA Z CHRZANOWYM PUREE I MIKSEM SURÓWEK
  •  PIECZEŃ Z KARKÓWKI PODAWANA Z KOPYTKAMI I SOSEM PIECZARKOWYM
  •  POLĘDWICZKA WIEPRZOWA PODAWANA Z SOSEM WIŚNIOWYM, PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I BUKIETEM SAŁAT
  •  POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W GRZYBACH LEŚNYCH PODAWANA Z PUREE I KARMELIZOWANĄ KAPUSTĄ Z DODATKIEM BIAŁEGO WINA
  •  DORSZ W POMARAŃCZACH PODAWANY Z RYŻEM CURRY , RUCCOLĄ I POMIDORKAMI

SWOJSKI STÓŁ DO WYBORU:

  •  PIEROGI RUSKIE, Z MIĘSEM, Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI, Z SEREM FETA I SZPINAKIEM
  •  KISZKA ZIEMNIACZANA TRADYCYJNA
  •  BABKA ZIEMNIACZANA Z SOSEM PIECZARKOWYM
  •  KARTACZE Z MIĘSEM I OKRASĄ
  •  KASZANKA PIECZONA TRADYCYJNA
  •  ŻEBERKA PIECZONE

PRZYSTAWKI DO WYBORU:

  •  SAŁATKA Z KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ I SEREM LAZUR
  •  SAŁATKA NA BAZIE SZPINAKU I RUCCOLI Z TRUSKAWKAMI (OWOCE SEZONOWE), SEREM FETA I CZERWONYM PIEPRZEM
  •  SAŁATKA GRECKA
  •  SAŁATKA ARBUZOWA Z MELONEM, SZYNKĄ PARMEŃSKĄ, FIGAMI (PRODUKT SEZONOWY)
  •  SAŁATKA PIECZARKOWA Z JAJKIEM, OGÓRKIEM I ZIELONYM GROSZKIEM
  •  CARPACCIO Z PIECZONEGO BURAKA Z SEREM KOZIM, ORZECHAMI
  •  KLASYCZNA SAŁATKA JARZYNOWA
  •  SAŁATKA NA BAZIE MIKSU SAŁAT Z GRILOWANYM KURCZAKIEM PODAWANA Z SOSEM AIOLI
  •  SAŁATKA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM
  •  ROLADKI Z SZYNKI Z NADZIENIEM SEROWYM I PRAŻONYMI PESTKAMI SŁONECZNIKA W GALARECIE
  •  PÓŁMISEK WĘDLIN ( MIĘSA PIECZONE I WĘDZONE)
  •  DESKA SERÓW
  •  JAJKA FASZEROWANE PIECZARKAMI, PAPRYKĄ I PIETRUSZKĄ -PANIEROWANE
  •  JAJKA W MAJONEZIE Z KAWIOREM, SZCZYPIORKIEM,
  •  SCHAB ZE ŚLIWKĄ W GALARECIE
  •  PASZTET DROBIOWO- WIEPRZOWY PODAWANY Z ŻURAWINĄ
  •  GALARETKA Z KURCZAKA Z WARZYWAMI
  •  TATAR WOŁOWY Z DODATKAMI (OGÓREK, CEBULA, KAPARY)
  •  KACZKA FASZEROWANA JABŁKIEM I PISTACJAMI
  •  ŚLEDŹ Z CEBULKĄ I CZERWONYM PIEPRZEM
  •  ŚLEDŹ W ŚMIETANIE
  •  RYBA PO GRECKU
  •  TORTILLE Z SUSZONYMI POMIDORAMI, RUCCOLĄ I SEREM MOZZARELLA
  •  BRUSCHETTA Z POMIDORKAMI I KULKĄ MOZZARELLA
  •  BUŁECZKI DROŻDŻOWE Z SEREM MOZZARELLA, PESTO BAZYLIOWYM LUB PESTO Z SUSZONYCH POMIDORÓW I PRAŻONYMI PESTKAMI SŁONECZNIKA
  •  ROLLS Y Z TORTILLI TUŃCZYKIEM, WARZYWAMI, SZYNKĄ SERWOWANE Z DIPAMI
  •  WARZYWA SEZONOWE ( OGÓREK MAŁOSOLNY, POMIDORY, PAPRYKA, OGÓRKI)
  •  WARZYWA KONSERWOWE ( PAPRYKA,OGÓRKI, PIECZARKI, CEBULKA, OLIWKI)
  •  PIECZYWO

NAPOJE ZIMNE: SOKI, WODA , NAPOJE GAZOWANE– BEZ OGRANICZEŃ

NAPOJE CIEPŁE :KAWA, HERBATA ,DODATKI – BEZ OGRANICZEŃ

STÓŁ SŁODKI:

  •  CIASTA WŁASNY WYPIEK: OFERTA ZAWIERA MIX CIAST, PTYSIE, MINI PĄCZKI, BEZY Z OWOCAMI, DESERKI Z BITĄ ŚMIETANĄ I SERKIEM MASCARPONE - ZGODNIE Z ZAMÓWIENIEM KLIENTA
  •  OWOCE SEZONOWE

 

Polski Fundusz Rozwoju